Плъхове превзеха видинската болница Света Петка“, пише BulNews. Пациентка е качила

...
Плъхове превзеха видинската болница Света Петка“, пише BulNews. Пациентка е качила
Коментари Харесай

Гнусна напаст превзе българска болница

Плъхове превзеха видинската болница " Света Петка “, написа BulNews. 

Пациентка е качила фотоси на гризачите във фейсбук групата " Забелязано във Видин “, с цел да видят повече хора каква злина е тръгнала из двора на лечебното заведението в регионалния град. 

На фотосите ясно се вижда по какъв начин огромен плъх обикаля към стълбището и кофите за отпадък. 

Кристан Каменова описа, че гризачите се разхождали необезпокоявани в двора на лечебницата, а за никого не е загадка, че плъховете са едни от най-големите разпространители на болести и заболявания.  

Момичето твърди, че видинските лекари повече от две седмици не могли да открият повода за мощните болки, които изпитвало то в региона на корема. 18-годишната ученичка постъпила в отделението по Гастроентерология в МБАЛ " Света Петка “ на 15 декември и след два дни била изписана. 

Младата видинчанка в никакъв случай няма да не помни претърпяното там.

" Отделението беше толкоз мръсно. Пълна бедност! Хлебарки пълзяха на всички места. Една от гадините ме полази. Докторите, сестрите и санитарките се държаха извънредно с мен и с другите пациенти. Лекарите споделиха на родителите ми, че съм анорексичка, а аз просто съм по-слабичка “, описа пред медията ни потресеното момиче. 

Изплашените родители щом чули тежката диагноза – анорексия, тръгнали да търсят второ мнение от експерти в София. След направените съвещания доктори и психолози изрично са отрекли щерка им да страда от това заболяване. 

На 19 декември обаче Кристан се върнала още веднъж в болничното заведение във Видин с още по-силни болки. Едва 10 дни по-късно хирург прегледал момичето и разкрил, че има инфектиран апендицит и на 29 декември 18-годишната видинчанка била оперирана по неотложност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР